Resultats de la cerca frase exacta: 374

Diccionari de la llengua catalana
31. carnut -uda
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que té molta carn. [...]
32. copra
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Carn del coco assecada. [...]
33. gadolla
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Carn introduïda de contraban. [...]
34. omòfag -a
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Menjador de carn crua. [...]
35. rostiment
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Acció de rostir carn. [...]
36. paté
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta feta de carn, fetge o altres viandes, assaonada amb herbes i espècies, i cuita, que se sol menjar freda. [...]
37. cuscús
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta de farina fraccionada en bocins rodons, típica del nord d'Àfrica, que se serveix amb carn, llegums i salses picants. [...]
38. entrepà
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Panet o crostó migpartit o dues llesques de pa amb un tall de carn, d'embotit, de formatge, etc., a dins.  [...]
39. antropofàgia
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Habitud de menjar carn humana. [...]
40. carnum
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Carn passada. Pudor de carnum. [...]
Pàgines  4 / 38 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>